Airstyler V4 of PRO

Wat is het verschil tussen MAE Airstyler V4 en MAE Airstyler PRO?

Misschien vraag je je af welk model van MAE Official airstylers het beste is. Wel, we hebben beide topmodellen besteld en uitgebreid getest. De MAE Airstyler V4 wordt vaak beschouwd als een budgetvriendelijk alternatief voor de Dyson Airwrap en staat bekend als de ultieme Dyson dupe op de markt. Maar waarom zou je toch kiezen voor de premium variant, de MAE Airstyler Pro?

Laten we meteen met de deur in huis vallen: er zijn duidelijke verschillen tussen deze twee Dyson dupes. Uit onze tests blijkt dat de MAE Airstyler V4 iets minder krachtig is dan de Pro en een minder premium gevoel geeft. De waves die we creëerden met de MAE Airstyler Pro hielden aanzienlijk langer. Als je er de hele dag verzorgd uit wilt zien alsof je net van de kapper komt, dan adviseren we zeker de MAE Airstyler Pro.

Hoe komt het dan dat de Pro betere resultaten levert? Dit is voornamelijk te danken aan het vermogen van de MAE Airstyler Pro, die 1200 watt levert, in vergelijking met de 1000 watt van de V4. Dat is een verschil van 20% in kracht. Bovendien beschikt de Pro over 9 snelheidsstanden, terwijl de V4 er slechts één heeft.

We mogen ook de klantenservice niet vergeten voor als je problemen ondervindt. We hebben ervaren dat MAE zeer vriendelijk en snel reageert op onze vragen. Wat ook zeer aangenaam was, is de snelle verzending. Binnen 24 uur hadden we de producten in huis, terwijl we met andere merken soms tot 14 dagen moesten wachten. Het lijkt erop dat MAE producten in Nederland op voorraad heeft, terwijl andere merken deze vanuit het buitenland versturen.

Dus als je een beperkt budget hebt en je zoekt een goede Dyson Airwrap dupe, dan kun je kiezen voor de MAE Airstyler V4. Maar als je meer te besteden hebt aan een premium product, dan raden we de MAE Airstyler Pro aan.

Bekijk hieronder foto’s van wat er allemaal in de verpakking zit.

**Zoekwoorden**: Beste Dyson dupe, MAE Airstyler, MAE Airstyler review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *