Therabody – TheraFace PRO

Therabody - TheraFace PRO

Als moderne vrouwen zoeken we naar huidverzorgingsoplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook veelzijdig en gebruiksvriendelijk. De Therabody – TheraFace PRO voldoet aan al deze criteria en gaat zelfs verder. Dit apparaat is een FDA-goedgekeurd Type II medisch hulpmiddel, wat betekent dat het aan hoge veiligheids- en effectiviteitsnormen voldoet.

Inhoud van de Set:

Bij aankoop van de TheraFace PRO krijg je een indrukwekkend pakket:

 • TheraFace PRO-apparaat: De basis van je huidverzorging.
 • 3 Opzetstukken voor Percussietherapie: Kegel, micropunt, en plat, elk ontworpen voor specifieke behandelingen.
 • Microstroomring: Voor het verbeteren van de gezichtscontouren en het verminderen van fijne lijntjes.
 • LED-ring: Biedt lichttherapie met rood, blauw en infrarood licht voor diverse huidproblemen.
 • Diep Reinigende Ring: Voor een effectieve en diepe gezichtsreiniging.
 • TheraOne Geleidende Gel (50 ml): Essentieel voor gebruik met de microstroomring.
 • Draagtas met Zachte Hoes en Apparaathouder: Voor eenvoudig transport en opslag.
 • USB-A naar USB-C Oplaadkabel: Voor het opladen van het apparaat.

Voordelen:

 1. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De magnetische ringen en opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en te gebruiken, wat het apparaat bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen geselecteerde behandelingen tegelijkertijd worden gebruikt, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

 2. Veelzijdige Behandelingen: Met functies zoals percussietherapie, microstroom, en lichttherapie, kan het apparaat worden aangepast aan diverse huidbehoeften en doelen. Of het nu gaat om het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de huidtextuur of het behandelen van acne, de TheraFace PRO biedt een oplossing.

 3. Lange Batterijduur: Met een batterijduur van 120 minuten biedt de TheraFace PRO genoeg tijd voor meerdere sessies zonder tussentijds opladen.

Nadelen:

 1. Leercurve voor Nieuwe Gebruikers: Ondanks het gebruiksvriendelijke ontwerp, kan het voor nieuwe gebruikers even duren om vertrouwd te raken met alle verschillende functies en behandelingen.

 2. Prijs: Als een premium huidverzorgingstool valt de TheraFace PRO in een hoger prijssegment, wat een overweging kan zijn voor budgetbewuste gebruikers.

Extra Kenmerken:

 • Percussietherapie Opzetstukken: Met een amplitude van 3 mm en 3 snelheden (1750, 2100, 2400 RPM) bieden deze opzetstukken een gerichte behandeling voor spierspanning en -pijn in het gezicht.
 • Reinigende Ring: Ook met een amplitude van 3 mm en dezelfde snelheden, zorgt deze ring voor een diepe, grondige reiniging van de huid.

Conclusie:

De Therabody – TheraFace PRO is een indrukwekkend apparaat dat professionele huidverzorging thuis brengt. Het biedt een breed scala aan behandelingen en is gemakkelijk in gebruik, waardoor het een waardevolle investering is voor vrouwen die serieus zijn over hun huidverzorging. Hoewel er een leercurve is en de prijs aan de hoge kant is, rechtvaardigt de veelzijdigheid en de kwaliteit van de behandelingen deze investering.